Detail

BloteVoetenHut

Aan het begin van het BloteVoetenPark, midden in de prachtige natuur, ligt de sfeervolle BloteVoetenHut met natuurterras. Genietend in de zon of schaduw is het hier heerlijk vertoeven, zowel bij goed als slecht weer.

Kinderen vermaken zich prima op het speeltoestel dat zichtbaar is vanaf het terras. Voor de allerkleinsten zijn er binnen diverse peuterspeeltoestellen en speelgoed die je kind uitdagen om zelfstandig te spelen. Zo is er een sensory tafel, een keukentje, klautermateriaal en nog veel meer. Kom je ook genieten?

Schakel even af onder het genot van een kopje heerlijke verse Fairtrade koffie of thee, een bio-sapje, een glas wijn of een lekker biertje. Stil je honger met een stuk Limburgse vlaai, een heerlijk broodje gezond, verse soep of pannenkoek. Lunch of diner? Ook dat kan bij restaurant BloteVoetenHut.

De keuken houdt natuurlijk ook rekening met verschillende dieetwensen. Zo staan er ook veganistische en gluten- of lactosevrije opties op onze menukaart. 

Openingstijden


Juni, juli en augustus: dagelijks van 10.00-18.00 uur geopend.
Maart, april, mei, september, oktober, november en december: woensdag t/m zondag van 10.00-18.00 uur geopend.

Voorzieningen


  • Open haard
  • Terras

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar BloteVoetenHut. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van BloteVoetenHut

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!