Bij de Jongens Valkenburg

Bij de Jongens Valkenburg

Aan het Berkelplein in Valkenburg ligt sinds 2018 Bij de Jongens. Een plek waar ‘Tap & Tafel’ centraal staat. Dit betekent heerlijk eten, maar ook gezellig van een drankje genieten.

Max en Ruben testen steeds zelf een groot wisselend bierassortiment en hebben gekozen voor acht bieren van het vat en meer dan dertig exclusieve bieren uit de koeling. 

Ze brengen een eigentijdse combinatie; een plek waar jong en oud verzamelen in de huiselijke sfeer van het retro etablissement, waarin genieten centraal staat. Heerlijk in de zon op het terras of sfeervol binnen. 
  
De jongens gaan ook voor kwaliteit. Goed en bijzonder bier, lekkere koffie met vers gebak, heerlijk uitgebreid borrelen en toegankelijk maar lekker eten. 

Zowel voor ontbijt en lunch als voor borrel of diner is Bij de Jongens de plek bij uitstek. Marieke gebruikt producten van lokale leveranciers en bereidt deze met zorg. 
  
Kom proeven Bij de Jongens en geniet. 

Openingstijden


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bij de Jongens Valkenburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!