Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Bie de Bron

Bie de Bron

Welkom op de plek waar natuurzuiver ‘Alfa Bier’ bronwater ontspringt waarmee één van de lekkerste bieren ter wereld wordt gebrouwen. 

Ontdek lekkere fusion gerechten en getapte Alfa Bieren ‘Bie de Bron’. De hippe en duurzame zaak is ontworpen met een knipoog naar de authentiek Limburgse ‘boerderij’. 

Kijk uit over de landerijen, het heuvellandschap, het pittoreske Thull en de Alfa brouwerij. Hier geniet je van al het lekkers dat Limburg te bieden heeft!

Ontdek, geniet en beleef
Bie de Bron is het verlengstuk van het proeflokaal van de Alfa Bierbrouwerij en biedt daarnaast ontbijt, lunch, diner, feesten, evenementen, private-dining, vergadermogelijkheden, groepsarrangementen, taptafels en nog zo veel meer!

Op de eerste etage vind je de vernieuwde en uitgebreide Alfa Bier merchandise shop, waar je terecht kunt voor merchandise, cadeaus, de bieren voor thuis en het (ter plekke) boeken van rondleidingen. 

Ook geniet je op de eerste etage van het uitzicht, de borrel aan het einde van je rondleiding of van een andere gelegenheid in de ‘Mulderzaal’ met eigen bar. De eerste etage is tevens per lift te bereiken.

‘Van de familie, tot jouw familie’
Graag ontdekken de medewerkers je wensen en staan te allen tijde klaar om je te informeren over de mogelijkheden. Reserveren voor een bezoek aan Bie de Bron is niet nodig. Wees welkom, namens de familie Meens en het team.

Faciliteiten:
Rondleidingen.
Start-, rust- en stoppunt van diverse fietstochten (knooppunten).
Parkeermogelijkheden voor auto’s en fietsen.
Alfa Bier (merchandise) shop.
Diverse mogelijkheden voor partijen, evenementen en zakelijke groepen.

Tips

Boek een Alfa Brouwerij rondleiding en ervaar zelf waar en hoe dit lekkere bier wordt gebrouwen!
Bie de Bron - Foto 0
Bie de Bron - Foto 1
Bie de Bron - Foto 2

Voorzieningen


  • Oplaadpunt e-bike
  • Terras
  • Oplaadpunt elektrische auto

Openingstijden


To Go:
Elke zaterdag en zondag geopend vanaf 10.00 uur, laatste bestelling om 16.00 uur.

Let op
zaterdag 27/02/2021 gesloten. 

Toegankelijkheid


Fietsverhuur.
Mindervalide vriendelijk, apart toilet, hellingbaan, lift en drempelvrije verdiepingen.
Parkeermogelijkheden.
Op loopafstand van het station Schinnen.
Kindvriendelijk.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bie de Bron. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Bie de Bron

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!