Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Geen zin om te koken?

Steun de lokale restaurants in Zuid-Limburg!

Laat je eten bezorgen of haal het af

Voor de eet- en drinkgelegenheden zijn het barre tijden. Zij moeten hun geliefde zaak sluiten. Gelukkig zijn er ook vele die bezorgen aan huis of hun deuren geopend houden als als afhaalservice. Steun de lokale restaurants en bestel bij hen een lekkere maaltijd! 

Heb je geen zin om vandaag zelf te koken? Geen probleem... laat de maaltijd bezorgen of ga het zelf ophalen.

Deze eetgelegenheden bezorgen in Zuid-Limburg!

Hier kun je afhalen in Zuid-Limburg

Visit Zuid-Limburg inventariseert momenteel welke eetgelegenheden een bezorgservice hebben. Dit overzicht is dus nog niet compleet en wordt telkens aangevuld.

Giftcards 'Help de Horeca'

De horeca-ondernemers kunnen je steun heel goed gebruiken. Je kunt ze ook een hart onder de riem steken door een cadeaubon te kopen van jouw favoriete restaurant. Deze kun je dan in betere tijden inwisselen. Ook leuk om cadeau te geven!

Informeer bij jouw favoriete restaurant

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website