Tijd voor culinaire verwennerij!
Na de wandeling van zes kilometer zijn we wel toe aan een lekker hapje en drankje. We kunnen zo aanschuiven in de Auberge, waar we genieten van het Smockelaer menu. Drie gangen feest op je bord, waarbij wordt gewerkt met lokale producten.
We zijn heel eensgezind en kiezen allebei voor gamba’s, gevolgd door een malse biefstuk met truffelsaus. Met moeite hebben we nog een plekje vrij voor het dessert, heerlijke wentelteefjes met warme appeltjes. De verrukkelijke witte wijn die we erbij drinken komt van Wijngoed Fromberg in Voerendaal.
Oogjes dicht…
Na de maaltijd en de pittige wandeling zijn we rijp voor ons bed. We kijken nog wat tv en kletsen nog heel wat uurtjes over deze fijne dag. De volgende ochtend worden we rond 8.00 uur uitgerust wakker. Als je zelf ook kinderen hebt weet je dat dit echt ontzettend uitslapen is op een doordeweekse dag! Eenmaal gedoucht en aangekleed, schuiven we zo weer aan in de Auberge, waar een uitgebreid ontbijt op ons wacht.
Met volle buiken, een opgeladen batterij en nieuwe inspiratie en energie stappen we weer in de auto. Een nachtje weg in Limburg is áltijd een goed idee!