Heerlen overtreft alle verwachtingen met WinterTijd

Massaal trekken mensen van heinde en verre naar Heerlen, want daar is ook dit jaar weer flink uitgepakt voor het neerzetten van de perfecte kerstsfeer. WinterTijd, zo heet het festijn. Een sfeervolle schaatsbaan, een gladde ijsglijbaan, en een glazen wintercafé om biertjes te drinken… gezelliger kan bijna niet. Van half december tot en met begin januari te bezoeken!

Bekijk de vlog!

“Ik breng ze zo terug, ik hoef alleen maar even wat te filmen,” zeg ik tegen de dame bij de schaatsverhuur. Ruim een uur later lever ik ze weer in. De tijd is me ontgaan, want ik was als een kind zo blij op het ijs. Heel even was ik vergeten dat ik eigenlijk kwam om te vloggen over hoe gezellig het is in mijn eigen stad Heerlen. En dat is het echt, zonder flauwekul. Het Pancratiusplein is omgetoverd in een Winter Wonderland. Je krijgt er natuurlijk ook snert en schnaps.

Regelmatig is er een (muziek)programmering in het wintercafé naast de 600 m2 grote schaatsbaan. Bovendien kunnen ook de kids hun lol op met de 6 meter hoge glijbaan (die serieus best hard gaat) en natuurlijk loopt de kerstman rond, die erg fotogeniek is dit jaar.

De openingstijden (doorgaans tot middernacht of later) en de programmering vind je hier.

Heb het fijn, mensen. Wees lief voor elkaar.

Ik zie jullie – of eigenlijk vooral jullie mij – volgend jaar weer met kersverse vlogs over wandelingen, attracties en toffe plekken in Zuid-Limburg.

Liefs, Jenneke