Pop on Top

Pop on Top

Cauberg 28
Valkenburg
Pop on Top kondigt nieuwe artiesten aan voor het 10-jarig jubileum
Het Pop on Top festival dat plaatsvindt op 27 en 28 mei kondigt nieuwe artiesten aan. Niemand minder dan Flemming, Diede & Band, Maxime & Glyn, Bad medicine (Bon Jovi), Frans Theunisz, Wir sind Spitze, Tonca, Schunck, In your honor (Foo Fighters), like U2, Ernest, DJ Wim Frijns, Roy Moonen, Nur Deutsche Welle, Erwin en LOS!

Opkomend talent
Een festival gevuld met een breed scala aan artiesten, ook bestaande uit opkomend talent zoals Flemming. Flemming is 25 jaar, geboren om artiest te worden. Flemming heeft een buitengewoon stemgeluid en een brandende ambitie. Je kunt hem kennen van hits zoals Amsterdam en zijn nieuwste single Zij Wil Mij. 

Daarnaast zal ook Diede (21) naar Valkenburg komen. Diede is ook wel bekend van het televisieprogramma K2 zoekt K3 waar ze Nederland en België haar prachtige stem liet horen en vele (kinder)harten wist te veroveren.

Feestweide & Café Nol
De wel bekende Feestweide en café Nol zullen ook bij de jubileum editie op het veld te vinden zijn. Hier zullen al deze artiesten optreden tijdens het hemelvaartweekend op 27 en 28 mei. 

De komende tijd zal het festival nog meer artiesten bekendmaken. Dit jubileumfestival is er een die je niet wilt missen! Benieuwd naar de rest van de artiesten en de early bird tickets, kijk op de website.

Pop on Top is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten met een gezellig én goed festival. En dat is behoorlijk goed gelukt! Dit jaar wordt het 10-jarig jubileum gevierd! 

Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De locatie, bovenaan de beroemde Cauberg, speelt een belangrijke rol in de beleving van het festival. 

De groene omgeving, het prachtig uitzicht, vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje. Bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk. En dat al 10 jaar! 

Het festival verwelkomt elk jaar bezoekers vanuit Valkenburg en de omliggende regio. Een lokaal festival met regionale allure, landelijke top acts en bourgondische gezelligheid. 

De verschillende topartiesten garanderen een evenement van formaat. Beats, meezingers en live-entertainment: Pop on Top heeft het allemaal. Op de Mainstage zorgen bekende namen de hele dag voor lentekriebels en een hoog feel-good gehalte.
Pop on Top - Foto 0
Pop on Top - Foto 1
Pop on Top - Foto 2
Pop on Top - Foto 3

Prijs


Er zijn drie verschillende leeftijdscategorieën: Volwassenen (16+), Kids (10-15 jaar) en Junior (0-10 jaar). Deze tickets zijn te bestellen als dagtickets of weekendtickets. 

Dagticket volwassenen Early Bird: € 37,50.
Weekendticket Early Bird: € 57,50. 
Juniorticket: € 5,- en € 10,-.
Kids ticket: € 21,50/€ 37,-.

Data


  • 27-5-2022 t/m 28-5-2022