Limburgse Wijnweek

Vijlen Bezoek website

Limburgse Wijnweek

Limburgse Wijnweek Diverse wijngaarden en restaurantsVijlen Naar de website
Open wijngaarden, proeverijen, wijn en spijs diners, rondleidingen, fietsroute, bezoek wijnkelders, muziek en ander vertier. De Limburgse wijnweek biedt het allemaal. Van 21 tot 29 september is er veel te beleven en te proeven in Zuid Limburg. Stichting promotie Limburgse wijn laat zien dat de regionale wijn de moeite waard is om te ontdekken. Wijndomeinen, wijnbars, wijnhuizen, wijnwinkels en restaurants presenteren zich tijdens deze bijzondere week. 

Stichting promotie Limburgse wijn ondersteunt en ontwikkelt initiatieven die gericht zijn op het bevorderen van het wijntoerisme. Het wijntoerisme is een beleving van de bourgondische levensstijl door het bezoeken van wijngaarden in het Limburgse landschap, in contact komen met de wijnproducenten, de regionale cultuur en het genieten van de streekwijn. Raadpleeg de website voor het actuele programma. 

Overzicht

Data 21-9-2019 t/m 29-9-2019
Contact
Diverse wijngaarden en restaurants, Vijlen

Sub evenementen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website