Kerstshow in MergelRijk

Kerstshow in MergelRijk

MergelRijk, Daalhemerweg 31a
Valkenburg
Dé kerstgrot van Valkenburg
Bezichtig in de kerstgrot het 25 meter lange diorama van miniaturen die het Bijbelse kerstverhaal uitbeelden. Laat je meeslepen door het ontroerende kerstverhaal van de Zandtovenaar. Bewonder de vele kerstdorpjes met wel duizenden bewoners in winterse landschappen en de indrukwekkende mergelsculpturen.

Een magische kerstbeleving in de grot!
Kerst in MergelRijk is een echte aanrader voor zowel jong als oud en een beleving die je absoluut niet wilt missen! Tijdens kerst in MergelRijk zal het gangenstelsel volledig in kerstsferen worden ingericht. Een sfeervolle grot boordevol lampjes, kerstbomen, kerstbeelden van mergel en overige decoraties. Je komt ogen te kort!

Roderick zoekt licht
In 'Roderick zoekt Licht' gaat priester Roderick Vonhögen op zoek naar hoopvolle verhalen, optimistische mensen en warme tradities die verbinden. In deze aflevering brengt hij een bezoek aan MergelRijk en ontdekt hij het unieke kerstdiorama, waarbij talloze kerstverhalen worden verteld. Kijk je mee?

Bezoek Kerst in MergelRijk!
MergelijkRijk is niet rolstoeltoegankelijk en honden zijn niet toegestaan. Je kunt de website raadplegen betreffende openingstijden.
+7

Prijs


Openingstijden en prijzen vind je hier.

Data


  • 19-11-2022 t/m 8-1-2023

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl