Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Van Epen naar Diependal en de Plaat Wi26 Gulpen-Wittem

Het startpunt van deze wandelroute is Epen, dat bekend staat om zijn vele vakwerkhuisjes. Via Terziet en de Kleine Geul zul je richting het gehucht Diependal en het beschermde dorpsgezicht De Plaat wandelen. Diependal strekt zich uit in een vallei tussen de lage heuvels aan de Terzieterbeek en de hoge hellingen van het Bovenste Bos. Je zult een prachtig uitzicht krijgen over de verbazingwekkende omgeving van dit gebied, met het ongerepte landschap van het Zuid-Limburgse heuvelland. In de omgeving vind je verschillende horecagelegenheden en voldoende parkeermogelijkheden. Volg voor deze wandelroute de gele paaltjes.

Start- en eindpunt


Bovenpad 3, 6285 BC Epen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt