Eijsden-Margraten Mh4

Eijsden-Margraten Mh4

Van het ene mooie dorp naar het andere: op de rustgevende wandelroute Mh4 verken je het glooiende landschap tussen Mheer en Banholt. 

Deze idyllische wandeling door de weidse groene velden brengt je in een goede stemming. Neem een kijkje bij het prachtige kasteel Mheer en ontspan op een leuk terrasje in Mheer met een lekker kopje koffie en een punt Limburgse vlaai. 

Deze heerlijke wandelroute volg je via de gele paaltjes en begin je in Mheer, waar je ook gemakkelijk je auto kunt parkeren.

Start- en eindpunt


Dorpsstraat 4-10, 6261 NJ Mheer, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,7 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt