Detail

Wandelkudde.nl

Alphons Laudijlaan 28
Sittard
Heb je zin in even wat anders en unieks?  
Zuid-Limburg heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een ontspannende wandeling door de natuur met je favoriete dier/ wandelkudde. Bij kinderen is de positieve reactie bijzonder mooi met de dieren en ook met (beperkte) volwassenen en/of kinderen, kennis laten maken met deze unieke, positieve en bijzondere ervaring.

Dier en welzijn staat hoog in het vaandel.
Wandelkudde.nl is begonnen vanuit absolute ’passie voor’ en ’affiniteit met’ dieren. Doordat de dieren naast de twee kinderen als familie beschouwd worden, zijn de dieren werkelijk van alles gewend en vinden ze de aandacht leuk.

Dieren staan bekend om hun volgzame karakter en eerlijkheid. Ze maken bij kinderen (beperkte kinderen en volwassenen) veel positieve reacties los. Door het eerlijke karakter van de dieren laten ze je op een mooie manier zien en voelen wat ontspannen is. En dat allemaal samen in de natuur, beleef het met mee!
+7

Openingstijden


Alle dagen mogelijk, altijd in overleg.Neem gerust contact op per e-mail of bezoek de website.

Toegankelijkheid


Geen probleem. Alles in overleg.Neem gerust contact op.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wandelkudde.nl. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!