Bed & Breakfast 't Wienhoes

Bed & Breakfast 't Wienhoes

In het dorp Partij bij Wittem staat 't Wienhoes. In het midden van de zestiende eeuw was 't Wienhoes naast een Herberg, ook een tolhuis waar aan de Kasteelheren van Wittem tol betaald moest worden. 

In de prachtig gerestaureerde rechtervleugel is de gelijknamige B&B gevestigd. Je kunt hier heerlijk genieten. Tal van voorzieningen en services zijn aanwezig om je verblijf tot een waar genoegen te maken. Ontdek wat 't Wienhoes te bieden heeft en boek vandaag nog je verblijf.

Aanbieding

Voor de beschikbaarheid of reservering van een kamer kun je de website raadplegen of je neemt telefonisch contact op of je verstuurt een e-mail. 

Bij een verblijf van meerdere nachten ontvang je een korting van 5% op de dagprijs.
+10

Accommodatie


Bed & Breakfast 't Wienhoesbeschikt over vier gastenkamers. De kamers zijn smaakvol ingericht, ruim en schoon en hebben ieder hun eigen entree. De kamers liggen op de eerste verdieping en zijn bereikbaar via een trap. 

Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met toilet, wastafel en douche. De badkamer ligt boven de kamer en deze kun je met een trap bereiken. De kamers zijn minder geschikt voor mensen met mobiliteitsproblemen.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Minibar
  • Tuin / Terras
  • TV op kamer
  • Wifi / Internet
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Oplaadpunt e-bike
  • Bar / Kantine

Parkeren


Het is niet mogelijk om je auto op het erf te parkeren. In de straat voor 't Wienhoes is een ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Overal in de B&B is een uitstekend wifinetwerk voorhanden, het gebruik hiervan is inclusief.

Geopend


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bed & Breakfast 't Wienhoes. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Bed & Breakfast 't Wienhoes

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!