Detail

tHuis aan de Beek

De twee luxe appartementen van tHuis aan de Beek zijn gelegen in het buitengebied van Epen in het buurtschap Terziet. 

De appartementen, een studio-appartement (twee personen) en een loft-appartement (vier personen), zijn onderdeel van een voormalige boerenhoeve gelegen in een beekdal in het zuidelijkste puntje van Nederland. Elk appartement heeft een eigen ingang. 

Wist je dat?

Bij tHuis aan de Beek boek je een verblijf met een minimum van twee nachten. Je kunt zelf de startdatum kiezen. Je bent welkom vanaf 12.00 uur en op de dag van vertrek is het appartement tot 14.00 uur te gebruiken. De appartementen hebben elk een eigen terras en tuin. Ook is een houtkachel met portie hout inbegrepen.

Accommodatie


Het studio-appartement (maximaal twee personen, 45 m²) heeft een volwaardige keuken, woonkamer met antieke schouw, houtkachel en televisie. Je slaapt op Auping bedden. Er is een luxe badkamer met douche.

Het loft-appartement (maximaal vier personen, 90 m²) is een groot, luxe appartement met entresol (zeven meter hoog onder de kap). Inclusief houtkachel, televisie, volwaardige keuken, twee slaapkamers, elk met eigen douche en nog een badkamer met bad en douche.

Beddengoed/badlinnen inbegrepen.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Haard
  • Keuken/kitchenette
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De beide appartementen zijn voorzien van een volwaardige keuken met koelkast, vaatwasser, Nespresso koffiemachine, volledige pannenset, bestek en servies.

In de naaste omgeving zijn meerdere restaurants en een supermarkt te vinden. Het dorp Epen is op een kilometer afstand gelegen.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Parkeergelegenheid op eigen terrein is aanwezig.

Openingstijden


Je bent het hele jaar welkom.

Incheck op dag van aankomst vanaf 12.00 uur. Op dag van vertrek is het appartement tot 14.00 uur beschikbaar.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar tHuis aan de Beek. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!