Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Historisch Huisje

Historisch Huisje

Het huisje ligt aan de buitenzijde van het dorp en heeft zicht op het open agrarisch land. In de verte is de spoorlijn van de stoomtrein te zien. Het huisje is uit Kunradersteen gebouwd, een natuursteensoort die karakteristiek voor Eys en omstreken is. Het huisje ligt uitstekend voor wandelaars en fietsers. Vanaf het huisje zijn er wandelroutes naar Nijswiller en Wahlwiller en in andere richting naar het dorp met de parochiekerk. Het huisje is bedoeld voor twee personen. Wifi is aanwezig.
+3
Historisch Huisje - Foto 0
Historisch Huisje - Foto 1
Historisch Huisje - Foto 2
Historisch Huisje - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 200,00
Verblijfstarief vanaf € 200,00 per weekend.

Accommodatie


Het Historisch Huisje straalt binnen een rustieke sfeer uit vanwege de wanden van natuursteen en de oude houten spanten. Op de begane grond is een eet-en zitgelegenheid en een halfopen keuken aanwezig. In de entree is een toilet voorhanden en op de verdieping is een open slaapvertrek met badkamer, waarin douche en wastafel en een tweede toilet, aanwezig. Bovendien is boven een extra zitje en schrijftafel. Het huis beschikt over een centrale verwarming. Radio en televisie met dvd zijn voorhanden.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • TV
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Het huisje heeft een complete mogelijkheid om zelf te koken. De keuken is met een 3-pits gastoestel, een ijskast met diepvriesvak, een combi-oven en een koffieapparaat uitgerust. Op loopafstand is een kleine kruidenier en een warme bakker met koffiehoek vindbaar. Voorts zijn in het dorp twee restaurants en een frituur aanwezig.

Parkeren


Voor de auto is een eigen parkeerruimte nabij de tuin aanwezig. Voor fietsen is plaats in de tuinberging. Aan de voorzijde van het huisje, direct aan de straat, is een klein terras. Op een afstand van 20 meter is voor gasten nog een door hagen omsloten prieel in het groen aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Het vakantiehuis kan het hele jaar worden gehuurd. Het vakantiehuis is een 'vrijdag' huis. Vanaf april tot november inclusief kerst en nieuwjaar geldt alleen verhuur voor hele weken. Voor de overige periode ook per weekend of midweek.   

Huisdieren


Huisdieren zijn toegestaan na een telefonische afspraak.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Historisch Huisje. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!