Detail

Historisch Huisje

Het huisje ligt aan de buitenzijde van het dorp en heeft zicht op het open agrarisch land. In de verte is de spoorlijn van de stoomtrein te zien. Het huisje is uit Kunradersteen gebouwd, een natuursteensoort die karakteristiek voor Eys en omstreken is. 

Het huisje ligt uitstekend voor wandelaars en fietsers. Vanaf het huisje zijn er wandelroutes naar Nijswiller en Wahlwiller en in andere richting naar het dorp met de parochiekerk. Het huisje is bedoeld voor twee personen. Wifi is aanwezig.
+3

Accommodatie


Het Historisch Huisje straalt binnen een rustieke sfeer uit vanwege de wanden van natuursteen en de oude houten spanten. Op de begane grond is een eet-en zitgelegenheid en een halfopen keuken aanwezig.
In de entree is een toilet voorhanden en op de verdieping is een open slaapvertrek met badkamer, waarin douche en wastafel en een tweede toilet, aanwezig zijn. Bovendien is boven een extra zitje en schrijftafel voorhanden. Centrale verwarming, radio en televisie met dvd zijn ook aanwezig.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Het huisje heeft een complete mogelijkheid om zelf te koken. De keuken is met een gastoestel met drie pitten voorzien en een ijskast met diepvriesvak, een combioven en een koffieapparaat zijn ook aanwezig.
Op loopafstand is een kleine kruidenier en een warme bakker met koffiehoek vindbaar. Voorts zijn er in het dorp twee restaurants en een frituur aanwezig.

Parkeren


Voor je auto is een eigen parkeergelegenheid nabij de tuin aanwezig. Voor fietsen is plaats in de tuinberging. Aan de voorzijde van het huisje, direct aan de straat, is een klein terras en op een afstand van twintig meter is nog een door hagen omsloten prieel in het groen voor je aanwezig.

Openingstijden


Het vakantiehuis kan het hele jaar worden gehuurd. Het vakantiehuis is een 'vrijdag' huis. Vanaf april tot november inclusief kerst en nieuwjaar geldt alleen verhuur voor hele weken. Voor de overige periode ook per weekend of midweek.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Huisdieren zijn toegestaan na telefonische afspraak.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Historisch Huisje. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!