Detail

De Proosdij Meerssen

Tapperij-eterij de Proosdij is een stijlvolle en trendy horecagelegenheid aan de sfeervolle markt in Meerssen en is in een prachtig en karakteristiek pand waar historie en nieuwe tijd samenkomen, gevestigd. Vanuit de zaak of vanaf het (zonne)terras is er werkelijk een uniek zicht op de eeuwenoude basiliek voorhanden.

Bij de Proosdij kun je van een heerlijke kop koffie, een verrukkelijke lunch en een tongstrelend diner genieten. Ook is het mogelijk om gewoon lekker van de speciale bites met een glas wijn in de historische gewelfde kelders van de wijn- en gastrobar te genieten. Ook voor alle vergader- of trainingsarrangementen, (personeels)feesten en partijen ben je bij de Proosdij welkom.

Kortom een geweldige locatie voor praten, proosten, proeven, leren en vergaderen. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij de Proosdij hoog in het vaandel.

Openingstijden


Tapperij-eterij de Proosdij is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. De wijn- en gastrobar is van donderdag t/m zondag vanaf 17.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


De proosdij is rolstoel toegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig. Nagenoeg voor de deur kan er (betaald) geparkeerd worden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar De Proosdij Meerssen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!