Detail

Brunchroom Zusjes

Ben je op zoek naar een gezellige plek om te genieten van een lekker ijsje of een heerlijk ontbijt, lunch of brunchbuffet? Zoek niet verder! Brunchroom en IJssalon Zusjes is de perfecte plek voor toeristen en gezinnen die willen genieten van een ontspannen en kindvriendelijke sfeer. 

Er zijn talloze redenen waarom Brunchroom Zusjes een ideale keuze is:

Toplocatie 
Prachtig gelegen midden in de natuur, pal aan de rivier Berwijn in de mooie Voerstreek en nog geen kwartiertje van Maastricht. Een bezoekje aan deze plek is makkelijk te combineren met een van de geweldige wandel- of fietsroutes van dit gebied.

Kindermenu 
Het kindermenu is speciaal samengesteld om aan de behoeften en smaakvoorkeuren van kinderen te voldoen. Er wordt een breed scala aan gerechten, variërend van pannenkoeken en wafels tot gezonde opties zoals vers fruit en de Nijntje plank aangeboden. Je kunt er zeker van zijn dat jouw kinderen hier iets lekkers zullen vinden!

Sfeervolle inrichting 
Bij Brunchroom Zusjes is er veel aandacht besteed aan het creëren van een warme en gezellige sfeer. De inrichting is speels en kleurrijk, met comfortabele zitplaatsen, een leuke bank en een openhaard. Je zult je direct thuis voelen.

Entertainment voor kinderen 
Het kan soms moeilijk zijn om kinderen rustig te houden tijdens het eten. Daarom zijn er verschillende vormen van entertainment beschikbaar, zoals kleurplaten en spelletjes, een binnenspeelhoek en een buitenspeeltuin, om de kinderen bezig te houden terwijl jij geniet van je maaltijd.

Vriendelijk personeel 
Het personeel is getraind om je vriendelijk en professioneel te verwelkomen. Ze zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw bezoek aan de Brunchroom en IJssalon zo aangenaam mogelijk is.

Kom langs bij Brunchroom Zusjes
Waar wacht je nog op? Bezoek deze prachtige locatie tijdens je verblijf in de prachtige Voerstreek of in Maastricht en omstreken. Geniet van heerlijk eten, een gezellige sfeer en maak mooie herinneringen.

Reserveer vandaag nog jouw tafel en ontdek waarom Brunchroom Zusjes een topkeuze is!
+10

Openingstijden


Maandag en dinsdag: gesloten.

Woensdag tot en met zondag van 09.30-17.00 uur geopend.

In de zomer is de ijssalon ook in de avond geopend.

Voorzieningen


  • Open haard
  • Speelhoek
  • Speeltuin
  • Terras

Toegankelijkheid


De Zusjes zijn geheel gelijkvloers en de tafels zijn ruim genoeg ingedeeld zodat rolstoelen makkelijk kunnen aanschuiven. Tevens is een gehandicaptentoilet aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Brunchroom Zusjes. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!