Detail

Hotel ZiZa

Dit kleine familiehotel ligt om de hoek van de bruisende hoofdstraat met zijn vele restaurants, terrasjes en winkels, de kasteelruïne en grotten in het hartje van Valkenburg aan de Geul. Ook het station, Thermae 2000 en het Holland Casino kun je lopend vanaf het hotel bereiken.

Accommodatie


Het hotel telt tien praktische kamers met eigen sanitair en bad benodigdheden en beschikt over familiekamers voor ouders met twee/drie kinderen tot 16 jaar.

Eten & drinken


's Morgens wordt er tussen 08.00 en 10.00 uur en in het weekend tot 11.00 uur een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Uitslapen is dus geen probleem.
Wil je glutenvrij, lactosevrij of veganistisch ontbijten? Geen probleem, wel graag van te voren doorgeven. Tevens kun je in het restaurant van heerlijke verse home-made Flammkuchen genieten, maar ook van andere specialiteiten. Vegetarische en vegan gerechten staan eveneens op de kaart.

Parkeren


In de directe nabijheid zijn er voldoende parkeergelegenheden beschikbaar.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Een huisdier is toegestaan tegen een kleine vergoeding, maar wel even van te voren melden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel ZiZa. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!