Detail

Hotel de Wilde Kriek - Hotel de Karsteboom

Hotel de Wilde Kriek - Hotel de Karsteboom is een klein familie hotel/B&B met acht kamers. Alle kamers hebben een eigen badkamer met douche/toilet, televisie, haardroger, gratis wifi en koffie/thee. 

Zowel wandelaars, fietsers, cultuur/rustliefhebbers en zakenmensen kunnen hier terecht. In de ochtend geniet je van een heerlijk vers ontbijt. Het hotel heeft een lounge en een grote tuin/terras waar je heerlijk van het uitzicht kunt genieten. Rustig gelegen, 10 minuten lopen naar het centrum.
+9

Accommodatie


Hotel de Wilde Kriek - Hotel de Karsteboom beschikt over acht kamers waarvan drie grote kamers. Vijf kamers met aparte boxspring bedden of een groot boxspring bed.
Alle kamers zijn voorzien met een eigen badkamer met douche/toilet, televisie, haardroger, gratis wifi en koffie/thee.

Eten & drinken


In de morgen word je verwend met een heerlijk ontbijt. De accommodatie heeft een terras en een tuin waar je heerlijk van het uitzicht kunt genieten. De medewerkers serveren ook graag een versnapering in de gezellige lounge.
Voor lunch, diner en andere activiteiten kun je bij de vele terrassen en restaurants in Valkenburg aan de Geul terecht.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Je kunt je auto gratis parkeren.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel de Wilde Kriek - Hotel de Karsteboom. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!