Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Kop Sittard

Kop Sittard

Bij Kop Sittard vind je alles wat met een kop te maken heeft: de combinatie van een gespecialiseerde knip- en kleursalon met een gezellige koffie bar zorgt voor een ontspannen sfeer. 

Kop Sittard is de ideale plek om mooie momenten te vieren of om de dag lekker te beginnen met een goede kop koffie. Bij Kop Sittard ruikt het dan ook de hele dag heerlijk naar de eigen versgemalen koffiebonen. Daarnaast kun je er terecht voor een verse smoothie of zoete lekkernij. Met lekker weer kun je op het zonnige terras genieten. 

Naast de gezellige koffiebar beschikt deze unieke zaak ook over een kapsalon. Kop Sittard loopt altijd vooruit op het gebied van de nieuwste haartrends. Dat zorgt ervoor dat je altijd met een knappe kop naar huis gaat! Natuurlijk werkt Kop Sittard met professionele merken zoals: Goldwell, KMS, Eleven Australia en Tailors Grooming. 

Wist je dat?

De bijzondere theesmaken en koffiebonen die de medewerkers serveren worden onder het eigen Kop label gebrand, dus ook thuis kun je van Kop genieten! De zakjes en accessoires worden mooi als cadeau verpakt en verkocht in de bar. 
+4
Kop Sittard - Foto 0
Kop Sittard - Foto 1
Kop Sittard - Foto 2
Kop Sittard - Foto 3

Voorzieningen


  • Terras

Openingstijden


Maandag: gesloten.
Dinsdag van 9.00-18.00 uur geopend (enkel to go menu). 
Woensdag van 9.00-21.00 uur geopend (enkel to go menu).
Donderdag van 9.00-21.00 uur geopend.
Vrijdag van 9.00-18.00 uur geopend.
Zaterdag van 9.00-17.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Kop Sittard. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!