Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Kop Sittard

Bij Kop Sittard vinden klanten alles wat met een kop te maken heeft: de combinatie van een gespecialiseerde knip- en kleursalon met een gezellige koffie bar zorgt voor een ontspannen sfeer. 

Kop Sittard is de ideale plek om mooie momenten te vieren of om de dag goed te beginnen met een kop koffie en een ontspannen ontbijt. Bij Kop Sittard ruikt het dan ook de hele dag heerlijk naar de eigen versgemalen koffiebonen. Daarnaast kun je er terecht voor een verse smoothie, een stevige lunch of zoete lekkernij. Met lekker weer kun je er genieten op het zonnige terras! 

Naast de gezellige koffiebar beschikt deze unieke zaak ook over een kapsalon. Kop Sittard loopt altijd vooruit op het gebied van de nieuwste haartrends. Dat zorgt ervoor dat klanten altijd met een knappe kop naar huis gaan! Natuurlijk werkt Kop Sittard met goede merken zoals: Goldwell, KMS en Tailors Grooming. 

Voor de tweede keer dit jaar mogen de medewerkers je helaas niet meer ontvangen voor de koffietjes en al het lekkers dat met liefde in de Kop bar geserveerd wordt. Maar ook in tijden van crisis willen de medewerkers ervoor zorgen dat je onderweg of thuis kunt genieten van een Kop moment. Daarom staan de barista's elke dag klaar om je te voorzien van lekkere koffie, gebakjes en lunch gerechten TOGO. Kom dus gerust langs!  

Daarnaast hebben de medewerkers de koppen bij elkaar gestoken en iets nieuws bedacht: de Kop ontbijt box & High tea box! Heerlijke boxen om thuis te genieten van een Kop moment. Met de herfstvakantie in het vooruitzicht een perfecte reden om flink uit te pakken! 

Wat houden de Kop thuis boxen in?

Ontbijt box voor twee personen voor € 9,95 per persoon.
Twee smoothies.
Twee croissants.
Twee gekookte eieren.
Vier ciabatta broodjes.
Divers beleg zoals kaas, brie, ham, jam, Nutella en boter.
Diverse losse en verse thee soorten met honing.
Extra zoete lekkernij.

High tea box voor 2 personen voor € 17,50 per persoon.
Twee smoothies.
Twee scones met jam & cream.
Gegrilde boterham naar keuze.
Focaccia naar keuze.
Diverse losse en verse thee soorten met honing.
Cheececake caramel, chocolate chip cookie en muffins om te delen.

Aanbieding

Kop Sittard biedt de Kop ontbijt box & High tea box aan! Heerlijke boxen om thuis te genieten van een Kop moment! 

Je kunt jouw Kop thuis box van dinsdag t/m zaterdag bestellen en ophalen tussen 09.00 en 15.00 uur (thuisboxen voor zondag kunnen ook op zaterdag opgehaald worden). Bestel je box het liefst één dag van tevoren, want vol = vol!  

Bestellen kan telefonisch of via e-mail. Ook via WhatsApp 06-30393784.
+2

Openingstijden


Maandag van 12.00-18.00 uur geopend. (Koffie bar gesloten). 
Dinsdag van 9.00-18.00 uur geopend.
Woensdag van 9.00-18.00 uur geopend. (Koffie bar gesloten).
Donderdag van 9.00-21.00 uur geopend.
Vrijdag van 9.00-18.00 uur geopend.
Zaterdag van 9.00-17.00 uur geopend.
Zondag: tijdens koopzondagen geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Kop Sittard. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!