Biesenhof

Biesenhof

Biesenhof, Restaurant & Events!

Een restaurant en evenementenlocatie aan de voet van Sweikhuizen met een rijke historie, met oorsprong uit 1259. Zo heeft deze carréhoeve vele functies mogen uitoefenen, van commanderij onder het gezag van ‘Alden Biesen’ tot aan boerderij in handen van verschillende families door de jaren heen. 

In 2004 zijn de restauraties gestart waarmee de Biesenhof is omgetoverd van vervallen boerderij tot aan een prachtig restaurant en evenementenlocatie, waar Zuid-Limburgse gastvrijheid centraal staat.

Gelegen in Geleen aan de voet van de Sweikhuizerberg, vind je de Biesenhof. Hier kun je van woensdag t/m zondag genieten van een lunch of diner in het restaurant of op het terras, waarbij zelfs met de speelweide aan de kleintjes is gedacht!

Daarnaast kun je zeven dagen per week terecht voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Van trouwen in een landelijke setting tot aan grote zakelijke bijeenkomsten, of afscheid nemen van jouw dierbare in een warme en huiselijke sfeer.
+7

Openingstijden


Woensdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur geopend.

Oplaadpunt voor e-bike


Er is een oplaadpunt voor jouw e-bike aanwezig.

Toegankelijkheid


Een invalidentoilet is aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Biesenhof. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!