Wandelroute LE06 - Beek - Levensloopje

Wandelroute LE06 - Beek - Levensloopje

Deze wandeling maakt onderdeel uit van het project ‘Gedenkparken’. Het vormt de verbinding tussen de twee deelprojecten Levensbomenbos en de oude begraafplaats Sint Martinus in Beek. Door deze route worden deze twee locaties fysiek met elkaar verbonden. Het gedenkpark wordt via het Kelmonderbos verbonden met het Levensbomenbos. Tijdens de wandeling maakt u tevens kennis met andere cultuurhistorische pareltjes in de gemeente Beek. Je kunt parkeren bij de Oude Pastorie in Beek. De route is te volgen via de speciale Levensloop-bordjes.
Wandelroute LE06 - Beek - Levensloopje - Foto 0
Wandelroute LE06 - Beek - Levensloopje - Foto 1

Start- en eindpunt


Oude Pastorie, 6191HW, Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,3 km

Moeilijkheidsgraad


Heel makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt