Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Voerendaal V18 Ommetje Putter Gewande

Voerendaal Download deze route

Voerendaal V18 Ommetje Putter Gewande

Voerendaal Wandelroute 4,3 km Gemiddeld
Wil je graag een korte en makkelijke wandelroute rond Voerendaal lopen? Dan is dit de geschikte route voor jou. Deze route voert je door het mooie gebied ten noorden van Voerendaal, dat een bezoek meer dan waard is. Onderweg kom je enkele avontuurlijke stapstenen tegen die voor mensen slecht ter been moeilijk te bewandelen zijn. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Geleenbeek.  Deze wandeling loopt van het station Voerendaal door het gebied van het Landgoed Puth. De route daagt de wandelaar uit om een stukje lekker door de natuur te struinen: geen asfalt, geen verharding, maar lekker lopen over het struinpaadje. De route is te volgen via de licht grijze paaltjes met een witte band. Parkeren kan in Voerendaal.

Overzicht

Start- en eindpunt

Puttersvoetpad , 6367 Voerendaal, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,3 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website