Vijlenerbosroute 1 Vaals

Vijlenerbosroute 1 Vaals

Deze ruiterroute voert door één van de mooiste en langgerekte bossen van Nederland, het Vijlenerbos. Onderweg zul je verschillende soorten paden trotseren en het mooie Vijlenerbos, omringd door Limburgs landschap, zal je verbazen. Het boscafé het Hijgend Hert is zeer geschikt voor een pauze onderweg. Verder zijn er in het Heuvelland diverse maneges te vinden. Parkeren voor deze route kan bij de parkeergelegenheden aan de Epenerbaan. De route is geschikt voor ruiters en niet voor menners. Het traject is slechts beperkt bewegwijzerd. 

Start- en eindpunt


Epenerbaan , 6294 Vijlen, Netherlands

Soort route


Ruiterroute

Afstand


8,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt