Valkenburg aan de Geul - Berg en Terblijt B3 Landelijk Berg

Valkenburg aan de Geul - Berg en Terblijt B3 Landelijk Berg

Deze wandelroute start vanuit Berg en brengt je in de richting van Bemelen. Twee typische Limburgse dorpjes, met elk hun eigenheden. Zo vind je bij Berg veel natuurschoon en de unieke grotwoningen. In Bemelen wandel je door het beschermd natuurreservaat De Bemelerberg. In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden. De route is te volgen via de rode paaltjes en is met redelijk kort. Vergis je echter niet: je komt onderweg een aantal flinke hellingen tegen. Parkeren is mogelijk in Berg.

Start- en eindpunt


Oude Akerstraat 56A, 6268 NE Bemelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt