Mechelen Wi19 Gulpen-Wittem

Mechelen Wi19 Gulpen-Wittem

In het feeërieke plaatsje Mechelen, gelegen in een lieflijk dal tussen de Limburgse heuvels, stromen verschillende meanderende beken samen. Op de wandelroute Wi19 verken je het waterrijke gebied met de kabbelende beken tussen de frisse groene dalweiden of juist langs de boomrijke oevers. Als je trek krijgt, dan kun je voor een authentiek Limburgse lunch terecht bij restaurant De Geulhof. Je auto parkeer je eenvoudig in het centrum van Mechelen en deze wandelroute dwars door de mooie natuur volg je via de zwarte paaltjes.

Start- en eindpunt


Eperweg 19, 6281 NA Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


1,9 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt