Detail

Kunstwandeling Gulpen

In het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland ligt het bruisende plaatsje Gulpen, waar altijd wel leuke activiteiten te doen zijn. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij zwemparadijs Mosaqua , maar de Kunstwandeling verwent juist de cultuurminnaars. Op de wandelroute, te volgen via de downloadbare separate wegbeschrijving, kom je door een inspirerend gebied waar kunstenaars met veel klasse hun werken tentoonstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van textielkunstatelier Met Hand en Hart? Deze artistieke wandeling begint bij de VVV-winkel aan de Dorpsstraat. Parkeren kan op loopafstand en in het altijd gezellige Gulpen barst het van de cafés om achteraf van een heerlijk kopje koffie te genieten.

Start- en eindpunt


Dorpsstraat 30, 6271 BL Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt