Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Kunstwandeling Gulpen

Kunstwandeling Gulpen

→ Let op!

Als gevolg van de wateroverlast in Zuid-Limburg kunnen routes gevaarlijk en zelfs onbegaanbaar zijn. Wees zeer voorzichtig als je op pad gaat.
In het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland ligt het bruisende plaatsje Gulpen, waar altijd wel leuke activiteiten te doen zijn. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij zwemparadijs Mosaqua , maar de Kunstwandeling verwent juist de cultuurminnaars. Op de wandelroute, te volgen via de downloadbare separate wegbeschrijving, kom je door een inspirerend gebied waar kunstenaars met veel klasse hun werken tentoonstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van textielkunstatelier Met Hand en Hart? Deze artistieke wandeling begint bij de VVV-winkel aan de Dorpsstraat. Parkeren kan op loopafstand en in het altijd gezellige Gulpen barst het van de cafés om achteraf van een heerlijk kopje koffie te genieten.

Start- en eindpunt


Dorpsstraat 30, 6271 BL Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt