Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

Kunstwandeling Gulpen

Kunstwandeling Gulpen

In het hart van het Zuid-Limburgse heuvelland ligt het bruisende plaatsje Gulpen, waar altijd wel leuke activiteiten te doen zijn. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij zwemparadijs Mosaqua , maar de Kunstwandeling verwent juist de cultuurminnaars. Op de wandelroute, te volgen via de downloadbare separate wegbeschrijving, kom je door een inspirerend gebied waar kunstenaars met veel klasse hun werken tentoonstellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van textielkunstatelier Met Hand en Hart? Deze artistieke wandeling begint bij de VVV-winkel aan de Dorpsstraat. Parkeren kan op loopafstand en in het altijd gezellige Gulpen barst het van de cafés om achteraf van een heerlijk kopje koffie te genieten.

Start- en eindpunt


Dorpsstraat 30, 6271 BL Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt