Eijsden-Margraten Be4 Bemelerberg

Eijsden-Margraten Be4 Bemelerberg

De Bemelerberg is een van de mooiste heuvels van Zuid-Limburg. Je vindt hier de unieke krijtwanden, een spectaculair stijgingspercentage van 11% en glorieuze uitzichten overal om je heen. De berg kent ook een interessante geschiedenis als schuilplaats in tijden van oorlog en als bron van mergel, die je overal in de omringende gebouwen terug kunt vinden. Je volgt de route via de groene paaltjes. Je auto kun je gemakkelijk kwijt in Bemelen, waar ook genoeg cafeetjes zijn voor een kopje koffie om deze prachtige wandeling te beginnen of af te sluiten.

Start- en eindpunt


Molenweg 3, 6268 NG Bemelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.