Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

De Zevenmijllaarzen Route ST2 Nuth

Schimmert Download deze route

De Zevenmijllaarzen Route ST2 Nuth

Schimmert Wandelroute 11,4 km Makkelijk
Dat er in een klein, landelijk plaatsje als Schimmert zo veel is te zien en te doen, is bijna niet voor te stellen. Op deze veelzijdige wandelroute kom je kasteel De Bockenhof tegen, maar je vindt ook de watertoren op je pad. Je kunt alles leren over machines en tractoren bij het Boerderij- en Heemkundemuseum, maar ook ambachtelijke streekproducten proeven bij De Auw Stoof Confits. Deze route, te volgen via de blauwe paaltjes nadat je je auto hebt geparkeerd bij de Remigiuskerk, heeft voor ieder wat wils.

Overzicht

Start- en eindpunt

Klein Haasdal 6, 6333 AK Schimmert, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

11,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website