Cultuurroute Eijsden-Margraten

Eijsden Download deze route

Cultuurroute Eijsden-Margraten

Eijsden Wandelroute 2,4 km Makkelijk
In 2015 werd Eijsden-Margraten wandelgemeente van het jaar – terecht, want in dit gebied is van alles te zien en te beleven. Wat dacht je van de beschermde historische dorpskern van Eijsden, waar je ook eenvoudig de beste horecagelegenheden vindt? Of het Vroenhof en het zeventiende-eeuwse kasteel Eijsden? Voet- en fietsveer Cramignon, die je de Maas overbrengt naar België? We kunnen wel prachtige bezienswaardigheden blijven noemen, maar beter download je zelf de separate wegbeschrijving van deze wandelroute, laat je de auto achter in Eijsden en verken je dit culturele wandelparadijs zelf.

Overzicht

Start- en eindpunt

Vroenhof 1A, 6245 BZ Eijsden, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

2,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Tips voor onderweg!

  • Mulders - dé buitensportspecialist

    Mulders dé buitenspecialist te Limbricht (Sittard), is al jaren een begrip in Limburg op het gebied van wandelschoenen, bergschoenen, wandelkleding, kampeerartikelen, wandelsandalen, rugzakken. Kennis en ruime keus op het gebied van wandelschoenen en bergschoenen is de specialiteit.
    Meer info

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website