Craubeek / Brinkkapel V5 Voerendaal

Craubeek / Brinkkapel V5 Voerendaal

De wandelroute Craubeek / Brinkkapel V5 laat je de prachtige omgeving van Ransdaal zien. Het welvende landschap geeft je de mooiste uitzichten en je ervaart zowel het knusse van het dorp als de uitgestrektheid van de omliggende natuur. Parkeren kan makkelijk in Ransdaal, en ook het treinstation bevindt zich zo goed als op de route. Onderweg door Ransdaal vind je genoeg gelegenheden voor een kopje koffie. Deze route volg je via de rode paaltjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Mareheiweg 2, Klimmen

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,6 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt