Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Craubeek / Brinkkapel V5 Voerendaal

De wandelroute Craubeek / Brinkkapel V5 laat je de prachtige omgeving van Ransdaal zien. Het welvende landschap geeft je de mooiste uitzichten en je ervaart zowel het knusse van het dorp als de uitgestrektheid van de omliggende natuur. Parkeren kan makkelijk in Ransdaal, en ook het treinstation bevindt zich zo goed als op de route. Onderweg door Ransdaal vind je genoeg gelegenheden voor een kopje koffie. Deze route volg je via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Ransdalerweg 2, 6367 GR Voerendaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,6 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt