Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Bunde 3 Bu3 Meerssen

Kasteelfans en landgoedliefhebbers opgelet! Op deze wandelroute kom je in 5,5 km zowel Kasteel Vaeshartelt als Kasteel Meerssenhoven tegen. Bovendien leiden de rode paaltjes je langs de historische Papierfabriek Meerssen, de monumentale Beukenlaan en de statige Vakantiewoning Buitenhuys. Is er wel natuur tussen al deze architectonische pracht? Jazeker, in het Bunderbos vind je zeldzame flora en borrelende bronnetjes. Voor een parkeerplekje en een kop koffie kun je terecht in het centrum van Bunde.

Start- en eindpunt


Spoorstraat 17, 6241 CL Bunde, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,4 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt