Bunde 3 Bu3 Meerssen

Bunde 3 Bu3 Meerssen

Kasteelfans en landgoedliefhebbers opgelet! Op deze wandelroute kom je in 5,5 km zowel Kasteel Vaeshartelt als Kasteel Meerssenhoven tegen. Bovendien leiden de rode paaltjes je langs de historische Papierfabriek Meerssen, de monumentale Beukenlaan en de statige Vakantiewoning Buitenhuys. Is er wel natuur tussen al deze architectonische pracht? Jazeker, in het Bunderbos vind je zeldzame flora en borrelende bronnetjes. Voor een parkeerplekje en een kop koffie kun je terecht in het centrum van Bunde.

Start- en eindpunt


Spoorstraat 17, 6241 CL Bunde, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,4 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt