Detail

Bemels Beste Bergloop Eijsden-Margraten

Hardlopen is heerlijk, vooral als je om je heen de unieke krijtwanden in de heuvels en de mooiste vergezichten vanaf de Bemelerberg ziet. Bemels Beste Bergloop begint op de Oude Akerstraat, met genoeg horeca gelegen in de buurt om de auto kwijt te kunnen en na je inspanning iets fris te drinken. 

De hardlooproute van 8,3 km staat aangegeven met speciale bordjes, die je zo de heuvel op sturen. Perfect als je kuitspieren wel een pittige training kunnen gebruiken! Toe aan meer uitdaging? Probeer dan de rode route van 15 km.

Start- en eindpunt


Oude Akerstraat 52, 6268 NE Bemelen, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt