Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Bemels Beste Bergloop Eijsden-Margraten

Bemels Beste Bergloop Eijsden-Margraten

Hardlopen is heerlijk, vooral als je om je heen de unieke krijtwanden in de heuvels en de mooiste vergezichten vanaf de Bemelerberg ziet. Bemels Beste Bergloop begint op de Oude Akerstraat, met genoeg horeca gelegen in de buurt om de auto kwijt te kunnen en na je inspanning iets fris te drinken. 

De hardlooproute van 8,3 km staat aangegeven met speciale bordjes, die je zo de heuvel op sturen. Perfect als je kuitspieren wel een pittige training kunnen gebruiken! Toe aan meer uitdaging? Probeer dan de rode route van 15 km.

Start- en eindpunt


Oude Akerstraat 52, 6268 NE Bemelen, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt