Bemels Beste Bergloop Eijsden-Margraten

Bemelen Download deze route

Bemels Beste Bergloop Eijsden-Margraten

Bemelen Hardlooproute 14,9 km Heel moeilijk
Als je je hardloopprestaties wil verbeteren, dan gaat er niets boven een uitdagende hardlooproute met veel hoog en laag. Die route vind je in Bemelen. Bemels Beste Bergloop brengt je in 15 km over de Bemelerberg, langs krijtwanden en naar de prachtige vergezichten. De percentages zijn flink, het hardloopgenot niet minder. Parkeer je auto bij een van de horecagelegenheden nabij de Oude Akerstraat, bind je veters goed vast en go! Volg de speciale bordjes en laat je zo verbazen dat je de vermoeidheid amper voelt.

Overzicht

Start- en eindpunt

Oude Akerstraat 52, 6268 NE Bemelen, Netherlands

Soort route

Hardlooproute

Afstand

14,9 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website