Bemels Beste Bergloop 15 Km Eijsden-Margraten (hardlooproute)

Bemels Beste Bergloop 15 Km Eijsden-Margraten (hardlooproute)

Het Zuid-Limburgse 5-sterrenlandschap maakt deze route een ware beleving. De krijtwanden in het landschap zijn uniek in Nederland. Maar onderschat deze route niet. De afstand van 15 kilometer is behoorlijk, zeker in dit landschap. Het betreft een route met een flink stijgingspercentage. Het is absoluut een sportieve uitdaging! 

De route is bewegwijzerd met speciale witte bordjes met rood hardloop-symbooltje. Parkeren kan bij 1 van de horecagelegenheden in Bemelen. Liever iets rustiger aan? Probeer dan de blauwe route van 8,3 km.

Start- en eindpunt


Bosweg, 6268NE, Eijsden-Margraten, Limburg

Soort route


Hardlooproute

Afstand


15,2 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt