Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Kerst in de grotten

Sprookjesachtig mooi!

Valkenburg staat in de wintermaanden bekend als unieke kerststad, met de oudste en grootste ondergrondse kerstmarkten van Europa. Vanaf half november wordt Valkenburg omgetoverd tot een sprookjesachtig decor vol lichtjes, heerlijke geuren en sfeervolle kerstmuziek. Het ultieme kerstgevoel beleef je op de kerstmarkt in de grotten van Valkenburg.

Winter-wonder-paradijsje

De grootste kerstmarkten van Nederland, winterse activiteiten en magische sferen. In Kerststad Valkenburg bruist het van de activiteiten voor jong en oud. 

Nog meer ondergronds kerstplezier

Ontdek Kerst in heel Zuid-Limburg

Zeg maar ho-ho-hallo tegen Nederlands mooiste kerstregio. Nergens anders vind je zo’n uniek heuvelachtig wonderlandschap en is er voor iedereen wat wils.

#ondergrondskerstplezier

Deel jouw magische kerstmoment in Zuid-Limburg met #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg. We delen graag jouw mooiste plekjes en belevenissen!