Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Kerstmarkt Gemeentegrot Kraampjes

Kerst in de grotten

Sprookjesachtig mooi!

Valkenburg staat in de wintermaanden bekend als unieke kerststad, met de oudste en grootste ondergrondse kerstmarkten van Europa. Vanaf half november wordt Valkenburg omgetoverd tot een sprookjesachtig decor vol lichtjes, heerlijke geuren en sfeervolle kerstmuziek. Het ultieme kerstgevoel beleef je op de kerstmarkt in de grotten van Valkenburg.

Christmas Fairytales Parade Kerstman En Rendier

Winter-wonder-paradijsje

De grootste kerstmarkten van Nederland, winterse activiteiten en magische sferen. In Kerststad Valkenburg bruist het van de activiteiten voor jong en oud. 

Nog meer ondergronds kerstplezier

Ontdek Kerst in heel Zuid-Limburg

Zeg maar ho-ho-hallo tegen Nederlands mooiste kerstregio. Nergens anders vind je zo’n uniek heuvelachtig wonderlandschap en is er voor iedereen wat wils.