Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Bevrijdingsroutes

Bijzondere routes langs indrukwekkende plekken

Deze bijzondere wandel- en fietsroutes leiden je langs een aantal indrukwekkende plekken, waarbij de sporen van de oorlog en bevrijding nog goed zichtbaar zijn. 

Brochures

75 Jaar bevrijdingsroute Zuid-Limburg

Deze fietstocht neemt je mee langs een aantal indrukwekkende plekken in Zuid-Limburg die te maken hebben met oorlog en bevrijding. Het startpunt van deze fietsroute ligt in het centrum van Margraten (Amerikaplein), op een steenworp afstand van de Amerikaanse begraafplaats. Daarna stap je op je fiets om koers te zetten naar Valkenburg en Beek waar je hét oorlogsmuseum van Limburg Eyewitness vindt.

Bekijk en download de 75 jaar bevrijdingsroute

Fietsen naar vrijheid in Eijsden-Margraten

Bekijk de routes op RouteYou

Bekijk meer...

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website