Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Sfeer lampje kerst

Kerststad Valkenburg
dé kerststad van Nederland

Knus, veilig en vertrouwd

Kerststad Valkenburg gaat in 2020 niet door zoals je misschien gewend bent, maar het is nog steeds Kerst in Valkenburg! Dit dankzij uitgebreide maatregelen die zijn genomen voor jouw veiligheid.

Van 13 november 2020 t/m 3 januari 2021 wordt het Zuid-Limburgse geulstadje omgetoverd tot een veilig en vertrouwd Kerststad Valkenburg en is het gehuld in betoverend mooie sferen met overal warme kerstlichtjes en fraai versierde kerstbomen. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er is hier zo veel te beleven!

Boven- én ondergronds

Proef ook dit jaar de warmte en de gezelligheid van Kerst in Valkenburg. Wij hebben de must do's voor je op een rij gezet:

Ervaar zelf de magie!

Deze film is opgenomen voor de Corona-pandemie. Activiteiten zoals de kerstmarkten in de grotten en de Christmas Fairytales Parade vinden in 2020 niet plaats vanwege corona.

Nog meer kersttips...

Wandelen winter pad

De leukste winter­wandelingen

Wonderschone winterkiekjes gegarandeerd.

meer info
Kerststad Valkenburg

10 must-do kerstactiviteiten

Om nooit te vergeten!

meer info
slapen12.jpg

Overnachten op droomplekjes

Die de koude winterse dagen wat warmte geven.

meer info
Mergellandschapen op besneeuwde weide in het heuvelland

Winterparadijs

Vier de winter samen in Zuid-Limburg: even helemaal weg, maar toch dichtbij.

meer info