Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Welkom in Kerststad Valkenburg:
Veilig en vertrouwd

Dé Kerststad van Nederland

Het gerucht gaat dat de Kerstman eigenlijk uit Valkenburg aan de Geul komt… Want naarmate de dagen korter worden, verandert Valkenburg weer in een sfeervol kerststadje in het toch al zo sprookjesachtige Heuvelland.

 

Van 13 november 2020 t/m 3 januari 2021 wordt het Zuid-Limburgse geulstadje omgetoverd tot een veilig en vertrouwd Kerststad Valkenburg en is het gehuld in betoverend mooie sferen met overal warme kerstlichtjes en fraai versierde kerstbomen. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er is hier zo veel te beleven!

Boven- én ondergronds

Ondergronds, in de sfeervol verlichte Gemeentegrot vind je een unieke kerstmarkt. Kijk je ogen uit bij meterslange miniatuurdorpjes en mergelsculpturen in MergelRijk of ervaar de magie van 1001-nacht bij de zandsculpturen in Winter Wonderland. Trek gekregen? De Route d'Amuse brengt je langs de beste restaurants van Valkenburg. Plan je bezoek vooraf en je kunt veilig en vertrouwd genieten!

Ondergronds in Kerststad Valkenburg

Bovengronds in Kerststad Valkenburg

Ervaar zelf de magie!

Bestel je tickets via Tickli

Goed voorbereid op pad? Bestel dan voorafgaand aan je bezoek online tickets voor de diverse kerstactiviteiten in onze ticketshop.

Nog meer kersttips...

5 smakelijke kerstuitjes

Want ook kerstliefde gaat door de maag!

meer info

6 leuke winter­wandelingen

Wonderschone winterkiekjes gegarandeerd.

meer info

10 must-do kerstactiviteiten

Om nooit te vergeten!

meer info

Overnachten op droomplekjes

Die de koude winterse dagen wat warmte geven.

meer info