Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Droomplekjes om te overnachten

Die de koude donkere dagen wat warmte geven

Overnachten in Zuid-Limburg tijdens de kerst is overnachten in de sprookjesachtige heuvels, omringd door duizenden lampjes. Overnachten in Zuid Limburg is bourgondisch vertoeven in dé kerstregio van Nederland. Van kerstgezelligheid tot rust en natuur; het is een avontuur. Maak deze kerst écht magisch en boek een nachtje, weekend of week in sprookjesland.

Geen droom, maar pure gastvrijheid

Droomplekjes

Hotels
Van designhotel tot klein familiehotel, midden in een historisch centrum of juist in een bos: in welk hotel je ook slaapt, in Zuid-Limburg ben je verzekerd van het ultieme vakantiegevoel.

Kasteelhotels
Vroeger was dit het optrekje van een rijke baron of een invloedrijke graaf, nu overnacht jij in stijl in een van de majestueuze hotelkamers van zijn oude kasteel.

Bed and breakfasts
In onze B&B's ben je even helemaal weg, maar ervaar je toch de warmte en het comfort van thuis. Start de dag met een Bourgondisch ontbijt met liefde bereid door de gastvrouw of gastheer.

Winters kamperen?

Campings & Camperplaatsen
De ultieme manier om het Zuid-Limburgse Heuvellandschap te beleven is door er middenin te slapen met je tent of caravan. Dat kan in alle rust. En midden in de winterse natuur.

Met het hele gezin?

Vakantiewoningen en appartementen
Lekker op vakantie met het hele gezin in een van de gezellige vakantiewoningen of comfortabele appartementen. Terwijl de kinderen ravotten in de tuin, bakt vader pannenkoeken en geniet oma van een kopje koffie in de zon

Bungalowparken
Gelegen op de mooiste plekjes van Zuid-Limburg vind je sfeervolle en verzorgde bungalowparken voor de hele familie. De perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.

Even helemaal weg met z’n allen?

Groepsaccommodaties
Neem je collega’s, familie, vrienden of je vereniging mee en kom samen overnachten voor een heerlijk ontspannen of juist lekker actief uitstapje.

Nog meer kersttips..

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website