Amuse tochten

Bourgondisch wandelen tijdens Kerst in Zuid-Limburg

Tijdens de Kerst kunt u genieten van heerlijke Amusetochten zoals Route D'Amuse in Kerststad Valkenburg en de Amuse tocht Sittard tijdens Wéntjerdruim Sittard.

Amuse tochten

1

Route D'Amuse

Een gezellige wandeling met amuses door het mooie Geulstadje Valkenburg. Onderweg genieten deelnemers van een aantal heerlijke amuses bij 5 gerenommeerde horecagelegenheden. De routes zijn van 16 november 2018 t/m 6 januari 2019 dagelijks te wandelen tussen 12:00 en 18:00 uur (uitgezonderd  24, 25, 31 december en nieuwjaarsdag). Op 26 december worden de amuses bij de meeste restaurants tot 16:00 geserveerd vanwege de Kerstdiners.

Meer over Route D'Amuse
2

Amuse tocht Sittard

Ook in 2018 kan weer worden genoten van een tocht langs de culinaire pareltjes van historisch Sittard, tijdens de Amuse tocht Sittard. Nieuw dit jaar is dat de route volledig online bestelbaar is. Je bepaalt hierdoor niet alleen de datum van de tocht, maar ook welke culinaire locaties je wenst te bezoeken en het aantal amuses per locatie. Doordat dit nu zelf te bepalen is kun je aan de hand van de locaties een eigen route door historisch Sittard samenstellen. Uiteraard helpen we je op weg door het aanleveren van een inspirerende route die langs alle locaties komt. Voor de ideale amuse tocht adviseren wij om minimaal 4 à 5 locaties te bezoeken.

Meer informatie en direct bestellen

Tickets voor de leukste Kerst belevingen

Bestel online, snel, veilig en gemakkelijk uw tickets voor meerdere Kerst activiteiten, zoals kerst concerten, kerstmarkten en meer.

Bestel tickets via Tickli

Ontdek Kerst in Zuid-Limburg

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website