Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Amuse tochten

Bourgondisch wandelen tijdens Kerst in Zuid-Limburg

Tijdens de Kerst genieten je van heerlijke Amusetochten zoals Route D'Amuse in Kerststad Valkenburg en de Amuse tocht Sittard tijdens Wéntjerdruim Sittard.

Amuse tochten

1

Lekker happen en stappen met Route d’Amuse Valkenburg

Het succes van Route d’Amuse is al jaren ongekend en het recept zo eenvoudig. Tijdens één van de vier wandelroutes – jij kiest – krijg je bij vier horecazaken een heerlijke amuse. Elk van de routes laten je een stukje van Kerststad Valkenburg ontdekken, maar ook iets van het prachtige landschap rondom het Geulstadje.

van 15 november 2019 t/m 5 januari 2020
Dagelijks: 12.00 - 18.00 uur

Vertel mij meer!
2

Maak een culinaire ontdekkings tocht met de Amuse tocht Sittard

Onderneem een culinaire ontdekkingsreis door historisch Sittard. Wandel de sprookjesachtige Amuse Tocht Sittard van 7 december tot en met 5 januari 2020! Stel zelf (online) je route samen. Je bepaalt niet alleen de datum van de tocht, maar ook welke culinaire locaties je wenst te bezoeken en het aantal amuses per locatie.

Bestel nu tickets
3

Rondje Stammenderbos

Buiten een frisse neus halen en dan binnen opwarmen onder het genot van een hapje en drankje? Klinkt dit als de perfecte combinatie? Dan is deze winterse wandeling exact wat je zoekt. Een wandeling van 6,5 kilometer terwijl je onderweg geniet van drie heerlijke winterse amuses bij de Biesenhof, Gasterij Kasteel Terborgh en Gasterie de Bokkereyer

Verkrijgbaar tot 29 februari 2020 bij bovenstaande horeca locaties en via de Visit Zuid-Limburg shops en webshop.

Naar de webshop

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website