Kerstshoppen in Zuid-Limburg | Funshoppen

Kerstshoppen

laat je betoveren tijdens kerst

Shoppen met kerst is genieten van de knusheid van de donkere dagen, lekker warm aangekleed in de mooi verlichte winkelstraten lopen en genieten van al het moois dat er te zien is. Tijdens de feestdagen verandert Zuid-Limburg in een sprookjesachtig tafereel. Een bijzonder decor om mooie cadeaus te kopen voor geliefden of jezelf te verwennen. Met een mooie winterjas, een fraai horloge of een bijzondere tas. Of vergaap je aan alle handgemaakte, bijzondere kerstdecoratie waarmee je thuis nog kunt nagenieten van die speciale kerstsfeer.

Kerststad Valkenburg

Naarmate de dagen korter worden, verandert Valkenburg in een sfeervolle kerststad in het toch al zo sprookjesachtige Heuvelland. En hoe! Vorig jaar stond Valkenburg in de CNN Top 10 World Christmas Destinations. Je ziet, ruikt, hoort en proeft hier in alles kerst en er is van alles te beleven. Ondergronds, in de Gemeentegrot en de Fluweelengrot, kun je de gezellige kerstmarkten bezoeken. Of breng een bezoek aan de sfeervolle bovengrondse Santa’s Village. Op deze kerstmarkt vind je mooie kerstartikelen, allerhande leuke cadeaus en kraampjes met heerlijke oliebollen en reibekuchen. Nog meer shoppen? Dat kan in de verrassende, leuke winkels in de binnenstad van Valkenburg. Ideaal voor een origineel cadeau, een bijzonder streekproduct of luxe verzorgingsproducten die zó onder de kerstboom kunnen.

Lees meer

Wèntjerdruim Sittard

Het historische centrum van Sittard verandert elke winter in een betoverende en intieme stad. Deze Wèntjerdruim, winterdroom, is het decor van knusse winkelstraten en een sfeervol verlichte markt met schaatsbaan en kraampjes. Slenter in de avondschemering langs de mooi verlichte etalages. De unieke boetieks worden afgewisseld met bekende nationale en internationale ketens en alles is gehuld in een feestelijke wintersfeer. Er is een ruim aanbod van leuke kerstkoopjes en unieke, speciaal door de lokale winkeliers uitgezochte, producten. Wie wil shoppen voor een cadeau voor onder de kerstboom is hier dan ook op de juiste plek! Op het Elzasplein is er bovendien nog een sfeervolle kerstmarkt die zeker de moeite van het bezoeken waard is. Voor jong en oud.

Lees meer

Kerstfair Biesenhof

Brocante, sieraden, proeverijen, cadeaus en alles wat de kerst mooier en gezelliger kan maken. Dat vind je op de Kerst Fair Biesenhof, een typische Limburgse carréhoeve in het prachtige wandelgebied in het dal van de Geleenbeek. Een dj zorgt de hele dag voor muziek en een koor zal enkele malen optreden. En alles in Dickens stijl.

Lees meer

Meer funshopping

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website