Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Wijngaard Kruisboom

Wijngaard Kruisboom

Familie wijngaard

Wijngaard Kruisboom is gelegen aan de rand van Klimmen. Het is een kleine familie wijngaard. Hier wordt een kwalitatief hoogstaande wijn geproduceerd van Chardonnay en Gewürztraminer. 


Welke wijnen er geproduceerd?


Chardonnay Puur.

Chardonnay op Eiken.

‘Elk Jaar Anders’, de bijzondere cuvée van Chardonnay met een (elk jaar wisselende hoeveelheid) Gewürztraminer, vandaar de naam.


Vanaf 2018 wordt er de speciale ‘Cuvée Da Pé’ geproduceerd.

Deze wijn bestaat uit de Chardonnay en Souvignier gris op eiken (St. Martinus-Vijlen) is met en voor wijnapostel Petro Kools van Restaurant Da Vinci in Maasbracht geproduceerd. Petro Kools is dit jaar ambassadeur van de Limburgse Wijn.


De wijnen zijn verkrijgbaar bij het huisadres, Achtbunderstraat 5 in Klimmen. Ook is de wijn verkrijgbaar in een aantal geselecteerde wijn speciaalzaken. Tevens wordt de wijn aan restaurants in de regio, maar ook daarbuiten geleverd.


Wil je de wijngaard bezoeken?

De wijngaard is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Voor groepen vanaf vijf personen worden rondleidingen met proeverij, desgewenst ook voorzien van een hapje, georganiseerd.  


Informeer naar de mogelijkheden. Maak alsjeblieft bij een reactie via de VVV website, ook je eigen telefoonnummer kenbaar. Kijk ook op de website.


Wandelen in de buurt 

De VVV Zuid-Limburg heeft een mooie wandeltocht van 6,3 kilometer, die ook langs de wijngaard voert:


Route V1 Voerendaal

De afstand tot Valkenburg is circa 4 kilometer, dus kom te voet of per fiets, de wijngaard is goed bereikbaar.

Aanbieding

Een leuk idee om samen met je familie, vrienden of collega's een bezoek te brengen aan de wijngaard (rondleiding mét uitleg) en/of een wijnproeverij van de wijnen. Genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving, een oase van rust.
+13
Wijngaard Kruisboom - Foto 0
Wijngaard Kruisboom - Foto 1
Wijngaard Kruisboom - Foto 2
Wijngaard Kruisboom - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Uitsluitend op afspraak. Wijngaard Kruisboom organiseert voor groepen (ook kleinere groepen vanaf 5 personen) rondleidingen met proeverij, desgewenst ook voorzien van een hapje. 

Maak bij een contactbericht altijd je telefoonnummer kenbaar. De medewerkers heten je graag van harte welkom.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wijngaard Kruisboom. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!