Wijngaard Kruisboom

Klimmen Bezoek website

Wijngaard Kruisboom

Wijngaard Kruisboom Achtbunderstraat 5Klimmen 045-4052297/06-30156364 Stuur e-mail Naar de website
Familie wijngaard

Wijngaard Kruisboom is gelegen aan de rand van Klimmen. Het is een kleine familie wijngaard. Hier wordt een kwalitatief hoogstaande wijn geproduceerd van Chardonnay en Gewürztraminer. De wijn is verkrijgbaar bij het huisadres, Achtbunderstraat 5 in Klimmen. Ook is de wijn verkrijgbaar in een aantal geselecteerde wijn speciaalzaken. Tevens wordt de wijn aan restaurants in de regio, maar ook daarbuiten geleverd.


Wijngaard bezoeken?

De wijngaard is uitsluitend te bezoeken op afspraak. Voor groepen vanaf 5 personen worden rondleidingen met proeverij, desgewenst ook voorzien van een hapje, georganiseerd. Liever niet per mail, maar telefonisch en informeer naar een mogelijke datum. Kijk ook op de website.

Ook een leuk idee om met een groepje, familie, vrienden of collega's in de kerstperiode een bezoek te brengen aan de wijngaard (met uitleg) en/of een wijnproeverij van de wijnen. Informeer telefonisch naar de mogelijkheden.

Overzicht

Adres
Achtbunderstraat 5, Klimmen
045-4052297/06-30156364
Openingstijden en tarieven

Uitsluitend op afspraak. Wijngaard Kruisboom organiseert voor groepen (ook kleinere groepen) rondleidingen met proeverij, desgewenst ook voorzien van een hapje.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Wijngaard Kruisboom. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website