Van Melick the catering company

Van Melick the catering company

Van Melick voor een geslaagd feest!
Je wilt niet anders dan je zakelijke of feestelijke bijeenkomst optimaal te laten slagen. Je wilt je goede gevoel bevestigd zien in complimenten van je gasten. Daarvoor moet alles kloppen, tot in het allerkleinste detail.

Volledig afgestemd op je wensen!
Maatwerk en de juiste toonzetting, het is de drijfveer van de professionele en attente medewerkers van Van Melick. Zij zorgen er voor dat je onbekommerd kunt genieten van de exclusieve omgevingen, de bourgondische ambiance en de culinaire hoogstandjes.
Voor ieder wat wils!

Als organisatie is Van Melick gespecialiseerd in vier specifieke klantgroepen. De particuliere (private), de zakelijke (corporate), de publieke (public) en de bedrijfscatering markt. Door zich te onderscheiden in deze vier markten kan Van Melick je optimaal bedienen..

Openingstijden en tarieven


Neem telefonisch of per e-mail contact op betreffende de openingstijden.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Van Melick the catering company. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Van Melick the catering company

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!

Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg