Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

TIP Zuid-Limburg

Valkenburg Bezoek website

TIP Zuid-Limburg

TIP Zuid-Limburg Daalhemerweg 31aValkenburg 0436013186 Stuur e-mail Naar de website
Al 15 jaar uniek in Zuid-Limburg: bij TIP Zuid-Limburg vinden klanten een groot en leuk aanbod van activiteiten in Zuid-Limburg, met als specialiteit unieke en verrassende programma's in en rondom de grotten van Valkenburg. Zoals mergelworkshops, mergel bewerken,  Cave Challenge, grotbiken, avontuurlijke grottentochten, survivalprogramma's, fotospeurtochten door Valkenburg en nog veel meer. En wat te denken van een compleet verzorgd themafeest of een quizavond met diner in de grotten van Valkenburg? Of toch liever een barbecue? Ook dat kan bij TIP Zuid-Limburg!

Een bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrienden- of familieweekend: bij TIP Zuid-Limburg slagen klanten gegarandeerd en kunnen eenvoudig alle informatie, inclusief prijzen op de website vinden. Dat is wel zo makkelijk! TIP Zuid-Limburg staat voor een uitmuntende service en hebben alle aandacht voor persoonlijke wensen om een 1-daags of meerdaags uitje te verzorgen, inclusief overnachting, eten/drinken en bijvoorbeeld een onvergetelijke feestavond in de Valkenburgse grotten. TIP Zuid-Limburg neemt al het werk uit handen, zonder hoge extra kosten! Kijk maar eens op de uitgebreide website.

Overzicht

Adres
Daalhemerweg 31a, Valkenburg
0436013186
Openingstijden en tarieven

TIP Zuid-Limburg is 24/7 te bereiken via de website en per e-mail. Van dinsdag t/m zaterdag is het kantoor geopend voor telefonisch contact en is iedereen van harte welkom om ter plekke de wensen en mogelijkheden te komen bespreken.

Gehandicapten

Mindervaliden in de groep? Geen probleem bij TIP Zuid-Limburg!

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar TIP Zuid-Limburg. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website