Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

TIP Zuid-Limburg

TIP Zuid-Limburg

Al 15 jaar uniek in Zuid-Limburg: bij TIP Zuid-Limburg vinden klanten een groot en leuk aanbod van activiteiten in Zuid-Limburg, met als specialiteit unieke en verrassende programma's in en rondom de grotten van Valkenburg. Zoals mergelworkshops, mergel bewerken,  Cave Challenge, grotbiken, avontuurlijke grottentochten, survivalprogramma's, fotospeurtochten door Valkenburg en nog veel meer. En wat te denken van een compleet verzorgd themafeest of een quizavond met diner in de grotten van Valkenburg? Of toch liever een barbecue? Ook dat kan bij TIP Zuid-Limburg!

Een bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrienden- of familieweekend: bij TIP Zuid-Limburg slagen klanten gegarandeerd en kunnen eenvoudig alle informatie, inclusief prijzen op de website vinden. Dat is wel zo makkelijk! TIP Zuid-Limburg staat voor een uitmuntende service en hebben alle aandacht voor persoonlijke wensen om een 1-daags of meerdaags uitje te verzorgen, inclusief overnachting, eten/drinken en bijvoorbeeld een onvergetelijke feestavond in de Valkenburgse grotten. TIP Zuid-Limburg neemt al het werk uit handen, zonder hoge extra kosten! Kijk maar eens op de uitgebreide website.
+9
TIP Zuid-Limburg - Foto 0
TIP Zuid-Limburg - Foto 1
TIP Zuid-Limburg - Foto 2
TIP Zuid-Limburg - Foto 3

Openingstijden en tarieven


TIP Zuid-Limburg is 24/7 te bereiken via de website en per e-mail. Van dinsdag t/m zaterdag is het kantoor geopend voor telefonisch contact en is iedereen van harte welkom om ter plekke de wensen en mogelijkheden te komen bespreken.

Toegankelijkheid


Mindervaliden in de groep? Geen probleem bij TIP Zuid-Limburg!

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar TIP Zuid-Limburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!