Detail

Toon Hermans Theater

Toon Hermans Theater, theater in beweging!

Al meer dan 50 jaar dè ontmoetingsplaats van cultuur en publiek van de Westelijke Mijnstreek! Waar sterren schitteren, waar je als toeschouwer kunt genieten, zich verwonderen, zich laten ontroeren, de adem inhouden en zich mee laten nemen met toneel, muziek, dans en andere podium-kunsten. 

Het is een feest om artiesten live te zien en te horen, mede toeschouwers te zien genieten en na afloop samen onder het genot van een drankje na te praten.

Openingstijden


De Uitbalie is op dinsdag t/m vrijdag van 12:00-17:00 uur (tijdens voorstellingen vanaf een uur voorafgaand) geopend. Telefonische bereikbaarheid: dinsdag t/m vrijdag van 12:00-17:00 uur (bij voorstellingen tot het einde van de voorstelling, op zaterdag en zondag vanaf één uur voor de voorstelling tot het einde van de voorstelling). Kaartverkoop en info via de website, 088-5995500 of per mail.

Toegankelijkheid


Het Toon Hermans Theater heeft het ITS symbool en is hierdoor integraal toegankelijk voor mensen met een beperking. Op elke verdieping is een invalidentoilet.
Voor rolstoelgebruikers zijn speciale plaatsen in de zaal beschikbaar. Aan de voorzijde zijn twee mindervalide parkeerplaatsen aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Toon Hermans Theater. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Toon Hermans Theater

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!