Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Schouwburg De Domijnen

Schouwburg De Domijnen

Schouwburg De Domijnen, theater in beweging!
Al meer dan 50 jaar dè ontmoetingsplaats van cultuur en publiek van de Westelijke Mijnstreek! Waar sterren schitteren, waar toeschouwers genieten, zich verwonderen, zich laten ontroeren, hun adem inhouden, zich mee laten nemen met toneel, muziek, dans en andere podium-kunsten. Het is een feest om artiesten live te zien en te horen, mede toeschouwers te zien genieten en na afloop samen onder het genot van een drankje na te praten.

Openingstijden en tarieven


De Uitbalie is op dinsdag t/m vrijdag van 12:00-17:00 uur (tijdens voorstellingen vanaf een uur voorafgaand) geopend. Telefonische bereikbaarheid: dinsdag t/m vrijdag van 12:00-17:00 uur (bij voorstellingen tot het einde van de voorstelling, op zaterdag en zondag vanaf één uur voor de voorstelling tot het einde van de voorstelling). Kaartverkoop en info via de website, 088-5995500 of per mail.

Toegankelijkheid


De schouwburg heeft het ITS symbool. Dat betekent dat het gebouw integraal toegankelijk is voor mensen met een beperking. Op elke verdieping is een invalidentoilet. Voor rolstoelgebruikers zijn speciale plaatsen in de zaal beschikbaar. Aan de voorzijde zijn 2 mindervalide parkeerplaatsen aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Schouwburg De Domijnen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Schouwburg De Domijnen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!