Detail

Park het Plateau

In Adventure Park het Plateau kun je klimmen, boogschieten, bijlwerpen en een mountainbike huren. Kortom: activiteiten die je de ultieme natuur- en avontuurbeleving geven! 

Het meest kenmerkende is natuurlijk het prachtige klimbos. De aanwezige klimroutes zijn door jong en oud goed te klimmen en zullen bijdragen aan een wauw-gevoel als persoonlijke grenzen worden verlegd over hindernissen 3,5 tot 7 meter. 

Touwladders, lianen, houten wiebelbruggen en via een zip-line langs de bomen weer naar beneden: natuurlijk avontuurlijk!

Wil je een mountainbike huren? Dan ga je de prachtige singletracks in de omgeving van de Brunssumerheide en de Schinveldse bossen ontdekken. Een prachtig stukje Zuid-Limburg!

Actief geweest of niet: in restaurant Almhütte kun je genieten van een heerlijke maaltijd gebaseerd op de Limburgse én Oostenrijkse keuken. Adventure Park het Plateau en restaurant Almhütte zijn gelegen in het Schutterspark in Brunssum.

Wist je dat?

Vanuit restaurant Almhütte kun je prachtig wandelen over de Brunssummerheide en door de Schinveldse bossen. Een kortere wandeling door het Schutterspark kan natuurlijk ook! Vraag naar de speciale Hap & Stap arrangementen.
+11

Openingstijden


Adventure Park het Plateau
Woensdag t/m zondag: van 10.00 t/m 18:00 uur geopend.
Tijdens schoolvakanties zijn de openingstijden verruimd en is het park ook op maandag en dinsdag geopend.

Restaurant Almhütte
Woensdag en donderdag van 12:00 t/m 18:00 uur geopend.
Vrijdag, zaterdag en zondag: van 12:00 t/m 20.00 uur geopend.

Oplaadpunt voor e-bike


Sinds 2020 is Park het Plateau trail-hub voor mountainbikers en tevens MTB-verhuurpunt.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Vlog en Blog van Laura

Deze maand mocht ik niet één, maar twee hele toffe parken bezoeken! Gewapend in mijn wat-oudere-capribroek-die-een-beetje-vies-mag-worden en veiligheidshelm ging ik de natuur in.

lees meer

Bekijk video

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Park het Plateau. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!