Park het Plateau

Park het Plateau

Park het Plateau is gelegen in het Schutterspark in Brunssum. In het klimpark trotseer je hindernissen op een hoogte van 3,5 tot 7 meter (afhankelijk van de route). 

Zo kun je onder andere touwladders, lianen en houten wiebelbruggen beklimmen en glijden via een zipline langs de bomen weer naar beneden. Het klimbos in Brunssum bestaat uit oneindig veel uitdagende elementen die je de ultieme natuur- en avontuur beleving zullen geven!
+11
Park het Plateau - Foto 0
Park het Plateau - Foto 1
Park het Plateau - Foto 2
Park het Plateau - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Woensdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur geopend, laatste start: 16.30 uur. De tijden zijn gebaseerd op het laatste startmoment, totale klimduur: 2,5 uur. Het park sluit pas wanneer de laatste klimmer klaar is met klimmen. Let op de invallende duisternis.

In 2017 is het klimbos vanaf 24 juni t/m 31 december geopend. In 2018 vanaf 1 maart. De openingstijden zijn seizoensgebonden, dus de openingstijden kunnen veranderen. Check daarom altijd eerst de website.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Park het Plateau. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Vlog en Blog van Laura

Deze maand mocht ik niet één, maar twee hele toffe parken bezoeken! Gewapend in mijn wat-oudere-capribroek-die-een-beetje-vies-mag-worden en veiligheidshelm ging ik de natuur in.

lees meer

Bekijk video

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!