Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Mergelworkshop in MergelRijk

Mergelworkshop in MergelRijk

Creativiteit en gezelligheid voeren de boventoon tijdens de mergelworkshops!

De mergelworkshops zijn mogelijk voor groepen vanaf 10 personen *. Alle mergelworkshops starten met een introductie/rondleiding over grotten en mergel, inclusief een korte film. 

Aansluitend volgt er door de professionele beeldhouwer in het grottenatelier van MergelRijk, een instructie over het bewerken van de mergelblokken. MergelRijk biedt diverse workshops aan, voor elk budget en niveau, inclusief korte rondleiding door de grot en een proeverijtje.

Tijdens de workshop word je uitgedaagd om je grenzen te verleggen en als verrassing kun je tijdens een kleine proeverij van Grottenham en Groevebier genieten. Na afloop van de workshop kun je op eigen gelegenheid MergelRijk nog verder ontdekken. 

Uiteraard mag je het eigen kunstwerk mee naar huis nemen. De workshops dien je vooraf te reserveren.

* Ben je met een kleiner gezelschap, of maar met een of twee personen, geen nood. Als bezoeker van MergelRijk krijg je in in het grottenatelier de gelegenheid om gratis van een klein mergelblokje (circa 8x8x3 centimeter) iets leuks te maken. 

Een beperkte set gereedschap en een instructiefilm staan voor je klaar. Grotere mergelblokjes (circa 15x10x8 centimeter) zijn aan de kassa te koop. Hiervoor hoef je niet te reserveren.
+2
Mergelworkshop in MergelRijk - Foto 0
Mergelworkshop in MergelRijk - Foto 1
Mergelworkshop in MergelRijk - Foto 2
Mergelworkshop in MergelRijk - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Neem telefonisch of per e-mail contact op voor meer informatie om aan een mergelworkshop voor minimaal tien personen deel te nemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Mergelworkshop in MergelRijk. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Mergelworkshop in MergelRijk

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!