Detail

Mergelworkshop in MergelRijk

Daalhemerweg 31a
Valkenburg
Creativiteit en gezelligheid voeren de boventoon tijdens de mergelworkshops!

De mergelworkshops zijn mogelijk voor groepen vanaf tien personen (zie onderstaande info). Alle mergelworkshops starten met grottentocht door de groeve en een introductie/rondleiding over grotten en mergel. 

Aansluitend volgt er door de professionele beeldhouwer in het grottenatelier van MergelRijk, een instructie over het bewerken van de mergelblokken. 

MergelRijk biedt diverse workshops aan, voor elk budget en niveau, inclusief korte rondleiding door de grot en een proeverijtje.

Tijdens de workshop word je uitgedaagd om je grenzen te verleggen en als verrassing kun je tijdens een kleine proeverij nog even nagenieten en kun je op eigen gelegenheid MergelRijk nog verder ontdekken. 

Uiteraard mag je het eigen kunstwerk mee naar huis nemen. De workshops dien je vooraf te reserveren.

Info voor minder dan 10 personen:
Ben je met een kleiner gezelschap, minder dan tien personen, geen nood. Koop dan gewoon een regulier ticket. 

Als bezoeker van MergelRijk krijg je in in het grottenatelier de gelegenheid om gratis van een klein mergelblokje iets leuks te maken (zonder begeleiding), dit is bij de reguliere toegang inbegrepen. 
+2

Openingstijden


Neem telefonisch of per e-mail contact op voor meer informatie om een mergelworkshop voor minimaal tien personen te reserveren. Je kunt helaas niet bij een ander gezelschap aansluiten.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Mergelworkshop in MergelRijk. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Mergelworkshop in MergelRijk

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!