Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Imkerij BEEing Pure

Imkerij BEEing Pure

Neem als bezoeker een kijkje in de (bij)keuken van imkerij BEEing Pure. Tijdens het bezoek neemt imker Kenny de bezoekers mee naar zijn bijen. Hij vertelt over het mysterieuze gedrag van de bijen, geeft een veilige blik in de bijenraten, verklapt wat een imker precies moet doen voor lekkere honing en natuurlijk mogen bezoekers ook van het resultaat proeven: de heerlijke honing van BEEing Pure! Tijdens de proeverij staat er koffie en thee klaar. Er zijn meerdere arrangementen beschikbaar. Het is mogelijk de rondleiding te combineren met een uitgebreide honingproeverij.
Imkerij BEEing Pure - Foto 0
Imkerij BEEing Pure - Foto 1
Imkerij BEEing Pure - Foto 2

Openingstijden en tarieven


De rondleidingen zijn alleen op reservering mogelijk en met een minimum van vier personen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Activiteiten

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Imkerij BEEing Pure. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!