Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Hunneke Travel

Hunneke Travel vakantie voor hond & baas in Zuid-Limburg en omstreken

Op zoek naar een leuk vakantiehuis in Zuid-Limburg en omstreken waar ook de viervoeter(s) welkom is/zijn? Dan zijn hondenbaasjes bij Hunneke Travel aan het juiste adres! Hondenbaasjes vinden bij Hunneke Travel een ruime keuze aan vakantiehuizen waar meerdere honden zijn toegestaan. De vakantiehuizen zijn kleinschalig, rustig gelegen en vlakbij uitgestrekte wandelgebieden.

Maar ook gasten zonder huisdier maar wel met een hart voor dieren, zijn bij Hunneke Travel uiteraard ook welkom! Neem eens een kijkje op de website en indien hondenbaasjes dan graag met de viervoeter in één van de vakantiehuizen willen verblijven stuur dan een email. De medewerkers van Hunneke Travel zijn klanten graag van dienst. 

Openingstijden en tarieven


Per e-mail: 7 x 24 uur. Telefonisch bereikbaar dagelijks tussen 10:00 uur en 21:00 uur. Het adres is geen bezoek locatie!

Toegankelijkheid


Sommigen accommodaties zijn geschikt voor mindervaliden en mensen die slecht ter been zijn.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hunneke Travel. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!