Green Balance Company

Slenaken Bezoek website

Green Balance Company

Green Balance Company Engelsdalstraat 39Slenaken 0618306861 Stuur e-mail Naar de website
5-Sterren beleving in het 5-sterren landschap van Nederland; kom in balans in het Limburgse Heuvelland!

Hoe lekker lijkt het je om je 5 dagen geheel op jezelf te focussen en tot antwoorden en inzichten te komen, die leiden tot de juiste stappen in je leven! Door constant in de 'actie' modus te staan, komen mensen moeilijker bij zichzelf. Stress en het gevoel opgebrand te zijn, zijn bijna 'gewoon' geworden. Door hard te vallen ontdek je dat dit niet gewoon is! Stress vertroebeld je blik en veroorzaakt lichamelijk klachten, waarvan je ook denkt dat het erbij hoort. Nee dus! Trek nu aan de noodrem in die sneltrein waarin je zit, en zet jezelf voor 5 dagen op de eerste plek!

Investeren in jezelf is ook een groot cadeau voor anderen!
Wat ga je ervaren en wat kun je verwachten: in deze dagen kom je tot jezelf, in de breedste zin van het woord. Je zal rust en balans ervaren, onder begeleiding van professionals die zullen bijdragen aan jouw life-changing ervaring. De waarde zit in het feit dat je in een compleet andere omgeving wordt ondergedompeld, waardoor je letterlijk anders kijkt naar jouw persoonlijke situatie. De combinatie van begeleiding en ondersteuning, maakt dat je tot mooie resultaten komt.

Na aanmelding wordt het dagprogramma speciaal voor jou samengesteld; er wordt namelijk rekening gehouden met jouw wensen, behoeften en hulpvraag; deze worden eerst in kaart gebracht om maatwerk te leveren. Dit gebeurt in het voortraject door middel van een vragenlijst, intakesessie en de Green Balance Wijzer ©. Hierdoor is een goed inzicht in je persoonlijke situatie en dit dient als basis voor het Plan van Aanpak. Intussen is het mogelijk om de InBalance Retreat midweek in te plannen en kun je hier al naar uitkijken.

Omdat erg belangrijk is om de inzichten en resultaten van de sessies in praktijk te brengen en dat deze daadwerkelijk verandering teweeg brengen in jouw situatie, is er na deze midweek in de 3 maanden erna nog regelmatig contact, zodat je een langdurig resultaat zult ervaren! Tijdens deze midweek verblijf je in de sfeervolle B&B Home at the End of the World in Slenaken. Heerlijk toch! Gun jezelf deze ervaring. Neem gerust contact op voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.

Overzicht

Adres
Engelsdalstraat 39, Slenaken
0618306861
Openingstijden en tarieven

Neem gerust persoonlijk contact op.

Gehandicapten

Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar Green Balance Company. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website